om fotografen

 

Hej!
Vad kul att du hittat till min hemsida och portfolio där jag presenterar mina fotografier. Sadde Klimenta heter jag, och bor för närvarande i Växjö. Till vardags arbetar jag i Alvesta. På fritiden lägger jag gärna lite tid åt skapande och kreativ fotografering. Ambitionen med min hemsida är att skapa mitt egna forum där jag kan publicera mina ”verk”, min digitala ateljé.
Foto har legat mig nära hjärtat i flera år, och jag startade med en enklare Nikon D60 jag gick kort där efter vidare till en D7000 och har nu uppgraderat till en Nikon D500. Till kamerorna har jag flertalet linser, men det absoluta favoritobjektivet är ett fast Nikkor 50mm. Den fasta brännvidden ger mig många gånger en utmaning, men även en fröjd att fota, särskilt när det kommer till porträtt.
Utöver systemkamera använder jag mig även av en DJI OSMO+ när jag fotar/filmar, samt en quadcopter, även känt som ”drönare” i folkmun. Drönaren jag använder mig av är en stabil maskin med en bra kamera på som kan leverera högupplösta digitala bilder, men även filma i 4k.

Välkommen att kontakta mig för att boka en fotografering!