Priser

Vad kul att du är intresserad av att boka mig till fotografering! Jag tar mig gärna an de flesta uppdragen när det kommer till foto och flygfoto. Några fasta priser jag har är följande:

Porträtt fotografering – 1900:- (1-2 personer) 
Ca 40 minuters fotografering vid någon fin miljö, exempelvis ute i skogen eller på en äng, eller kanske till och med i stan. Minst 5 bilder levereras digitalt som ni är fria att använda på vilket sätt ni vill.

Flygfotografering – 2200:-
Fotografering av exempelvis gård eller hus. Detta inkluderar minst 5 digitala bilder från olika vinklar som ni är fria att använda på vilket sätt ni vill. Vissa områden är det restriktioner kring flygning, och där förhåller jag mig strikt till transportstyrelsens regler gällande det området. 

Bröllopspriser finns på denna sidan: sadde.se/brollopspriser/

Jag kan vara behjälplig med att ta fram fysiska kopior mot en viss kostnad.

För företag gäller priserna ex moms. Kostnadsfri framkörning inom 30km från Växjö, därefter tillkommer 40:- milen. Vissa bilder kan komma att användas för marknadsföring av mig som fotograf, dock i samråd med er.

Har du önskemål om offert eller att köpa någon av mina redan tagna bilder, skicka ett mail till hej@sadde.se så återkommer jag snarast!